حدادی اصل خبرداد: بررسی چهار طرح افزایش تولید بنزین در پژوهشگاه نفت

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت از بررسی چهار طرح افزایش تولید بنزین برای خودکفایی این فرآورده استراتژیک خبر داد.

دکتر وحید حدادی اصل در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، یکی از آثار مثبت تهدید به تحریم بنزین ایران را تقویت روحیه خودباوری خواند و گفتتحریم های بین المللی سبب شده است مسئولان با توجه به بازدهی برخی پروژه ها توان محققان و دانشمندان ایرانی را باور کنند.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با تاکید بر این که هم اکنون پژوهشگاه صنعت نفت در کنار فعالیت های پژوهشی وارد مرحله عملیاتی و فنی صنعت نفت نیز شده است، گفت: این پژوهشگاه با شرکت مناطق نفت خیز جنوب ایران، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، شرکت نفت و گاز پارس، شرکت نفت فلات قاره ایران، شرکت نفت اروندان، شرکت پترو ایران و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس در زمینه های بالادستی، پایین دستی و محیط زیست و انرژی، همکاری های گسترده ای را آغاز کرده است.

دکتر حدادی اصل گفت: در شرایط کنونی، پژوهشگاه صنعت نفت با واگذاری فعالیت های تحقیقاتی بنیادین به دانشگاه های کشور قصد ورود به کارها و پروژه های عملیاتی دارد، زیرا حیات این مرکز علمی در گرو حجم پروژه های علمی عملیاتی و فنی است.

ایران مصرف کننده 16 میلیون بشکه معادل نفت خام انرژی در سال 1404

وی با اعلام این که ایران در سال 1404 روزانه معادل 16 میلیون بشکه نفت انرژی مصرف خواهد کرد، گفت: برای افزایش ضریب بازیافت نفت و گاز از مخازن هیدروکربوری، از هم اکنون باید به فکر تحقیق و پژوهش در بخش های بالادستی باشیم.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با بیان این که فعالیت های پژوهشی در صنعت نفت روال منطقی را طی می کند، گفت: در صورتی که شرکت های تابعه وزارت نفت چالش ها و مشکلات پیش روی خود را به پژوهشگاه صنعت نفت ارائه کنند، عملکرد این مرکز در پاسخگویی به آنها بیشتر خواهد شد.

دکتر حدادی اصل توان فنی و علمی محققان پژوهشگاه صنعت نفت ایران در دنیا را کم نظیر توصیف و تصریح کرد: هم اکنون پژوهشگاه صنعت نفت بیش از 200 عضو فعال هیئت علمی دارد که در بخش های مختلف این مرکز فعال هستند.

وی گفت: پژوهشگاه صنعت نفت در تلاش است پروژه های تحقیقاتی صنعت نفت را در کوتاه ترین زمان ممکن و بهترین کیفیت به مشتریان ارائه کند.
۱۵ اسفند ۱۳۸۸ ۰۸:۱۰
تعداد بازدید : ۲,۲۹۸
کد خبر : ۳۲۲

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید