یکپارچگی و همگرایی، نیازهای فناورانه شرکت‌های پتروشیمی را تسهیل می کند.

شرکت ملی صنایع پتروشیمی،شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی،پژوهش، فناوری و ساخت داخل هلدینگ های پتروشیمی،نیازهای فناورانه شرکت های پتروشیمی

مدیران شرکت ملی صنایع پتروشیمی و رؤسای پژوهش، فناوری و ساخت داخل هلدینگ‌های پتروشیمی بر ضرورت همگرایی و یکپارچگی با هدف توسعه متوازن صنعت پتروشیمی تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی و به نقل از نیپنا، دومین نشست هم‌اندیشی مدیران پژوهش، فناوری و ساخت داخل هلدینگ‌های پتروشیمی در تاریخ 31 اردیبهست ماه به میزبانی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی برگزار شد.

در این نشست تخصصی، ناصر نوح جاه مدیر عامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با تاکید بر آمادگی این شرکت برای گسترش همکاری با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی اظهار کرد: بومی‌سازی دانش فنی و کاتالیست‌های مورد استفاده در صنعت، گامی بلند در مسیر خودکفائی و بی‌نیازی از خارج از کشور است و با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان به سوی داخلی‌سازی تمام نیازهای صنعت از جمله کالاها و تجهیزات گام برمی‌داریم.

قدرت اله نصیری مدیر پژوهش، فناوری و ساخت داخل شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز در این نشست با اشاره به هم‌افزایی ایجاد شده در ارکان محتلف صنعت پتروشیمی خواستار افزایش همکاری‌ها و توجه به ساخت داخل با تکیه بر دانش و فناوری‌های روز جهان شد و گفت: با استفاده از ظرفیت‌های موجود در صنعت می‌توان بسیاری از نیازهای صنعت را تأمین کرد.

وی افزود: اولویت‌بندی پروژه‌های پژوهشی و تجهیزات حساس و مهم در صنعت پتروشیمی با همکاری و تعامل مشترک نهادینه خواهد شد و در حال راه‌ اندازی سامانه‌ای برای تجمیع تمام شرکت‌های فعال در ساخت داخل و دانش‌بنیان و ارزیابی آنها هستیم تا عمق ساخت داخل، ظرفیت تولید و کیفیت محصولات ساخته شده، ارزیابی شود.

مدیر پژوهش، فناوری و ساخت داخل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: به دنبال هدایت سرمایه‌گذاران و سازندگان داخل هستیم تا بر اساس نقشه راه با توجه به مستندات علمی و پژوهشی ملزم شوند که محصولات مختلف را براساس نیازهای کشور تولید کنند و هدف ما حمایت و تجاری‌سازی به منظور صادرات محصولات ساخت داخل که فناورانه و دانش‌بنیان هستند، است.

وی ادامه داد: نیازهای فناوری و دانشی صنعت باید به صورت منسجم و یکپارچه شناسایی شود تا امکان‌سنجی برای افزایش تاب‌آوری و نیزساخت داخل صورت پذیرد.

۳ خرداد ۱۴۰۴ ۰۸:۵۷
تعداد بازدید : ۲۱
کد خبر : ۱,۳۸۵
Loading

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید