طراحی ، ساخت و راه اندازی پایلوت بومی تولید پلی وینیل الکل

در سایه الطاف الهی و در سال ( اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل) با همت و پشتکار پژوهندگان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در مرکز اراک و تلاش و پشتکار بی وقفه کارشناسان گروه پلیمر این مرکز مراحل طراحی و ساخت پایلوت بومی تولید پلی وینیل الکل به اتمام رسید و مقارن با ایام مبارک پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با موفقیت راه اندازی گردید.

این ماده در گریدهای متنوع و با ویژگی های مختلف در صنایع گوناگون از جمله نساجی، چسب، پتروشیمی، رنگ، آرایشی، پوشش های محافظ موقت، بالا بردن چسبندگی خاک برای جلوگیری از فرسایش و در کاغذ عکاسی کاربرد دارد. با توجه به کاربردهای مختلف این ماده مقدار نیاز سالیانه کشور بیش از 8 هزار تن تخمین زده می شود که در صورت تولید آن در داخل از خروج بیش از 20 میلیون دلار ارز جلوگیری خواهد شد.

با توجه به هزینه بالای تجهیزات خاص تولید این ماده در تکنولوژی های خارجی، بومی سازی دانش فنی تولید این ماده بر اساس دانش و توانایی کارشناسان و سازندگان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از سال 1392 در دستور کار قرار گرفت. با طراحی، ساخت و راه اندازی موفقیت آمیز پایلوت مذکور، دانش فنی تولید این ماده به طور کامل در کشور بومی سازی گردیده است. شایان ذکر است که 2 گرید مصرفی صنعت پتروشیمی ، در این پایلوت تولید گردیده است.

عکس خبری
عکس خبری
عکس خبری
عکس خبری

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ۱۴:۰۳
روابط عمومی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی |
تعداد بازدید : ۱,۸۲۲
کد خبر : ۱,۰۷۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید